Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 27 september 2022 kl 00:38Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Blog > pjb@netikka.fi Back > Skivan snart klar
Av   pjb@netikka.fi Back
 5 114820 1283 0

Skivan snart klar

Online 10:57 13/10 2011
I skrivande stund har jag precis lyssnat på några av låtarna som är färdigt mixade och jag måste än en gång säga att jag är mycket nöjd. Jag är stolt över detta projekt och denna stolthet har ingenting med mig själv att göra utan det handlar helt och hållet om Honom som bor i mig, Jesus! Under många långa år spelade jag i olika band och turnerade flitigt runt omkring i världen men jag kände aldrig denna glädje och tacksamhet som jag känner idag. Jag till och med börjar komma överens med min egen röst, tidigare hade jag mycket svårt med att lyssna på inspelningar där jag själv sjöng. Kanske det är så att jag förr sjöng i köttet och att jag idag sjunger i Anden? I alla fall har jag hittat mitt tonläge och känner mig trygg i min sång. Jag är övertygad om att denna trygghet kommer från Herren.

De låtar jag lyssnat på nu tillhör "rockpaketet" som kommer på skivan och alla låtar på skivan har en betydelse, något som jag vill dela med mig av till den som lyssnar på låten. En av låtarna som jag tidigare var tveksam till,"Life in Him",  svänger faktiskt mycket bra. Mikko Rintanen gör ett bra jobb på orgeln och Janne Stolpe sjunger fina stämmor. En rocklåt som handlar om livet i Jesus och om hur jag kände mig då jag först mötte Jesus och hur bra det kändes att bli fri från alkoholens slaveri. Den är också en tankeställare till lyssnaren om människoödet och evigheten. Har du tänkt på ditt öde och din evighet?

En annan av låtarna skrev jag till vårt mc-gäng, "Ambassadors For Jesus Christ" och den bär samma namn. Det är en renodlad rocklåt och för första gången på flera år spelar jag och min barndomsvän Jocke Kuljutillsammans. Jocke som är en av de bättre gitarristerna jag någonsin träffat spelar ett kanon solo och verserna sjunger vi tillsammans som på den gamla goda tiden det begav sig med vårt gemensamma Rubbish Brothers. En låt som berättar om vad vi som Ambassadörer gör och om vår mission, att plundra helvetet och befolka himmelriket samt det viktigaste att säga till någon att han eller hon är älskad.

"Good Ol' John Three Sixteen" handlar givetvis om den mest lästa bibelversen någonsin. Johannes 3:16. "Så älskade Gud världen att han gav den sin ende Son, för att de som tror på Honom inte skall gå under utan ha evigt liv". Denna är en rätt Southern Rock inspirerad låt som till en viss del kan påminna om både Lynyrd Skynyrdoch Kiss. Låten är samtidigt en uppmaning och en berättelse om vad detta bibelställe betyder och att allt egentligen är förenat i denna enkla bibelvers. Det enda vi behöver för att få evigt liv är tron på Jesus Kristus.

Förutom dessa låtar finns det en rad lugna låtar. Jag är tacksam för Camilla CederholmHenna Hellman ochElisa Keltto som försett dessa med underbara sångstämmor. Inledningslåten "Thank You" är mycket personlig och aningen annorlunda. Den handlar om då jag kom till världen och min mor stod inför ett stort beslut att lämna mig ifrån sig, om mitt barndomshem och min älskade mamma och min älskade pappa. Låten är en tacksägelse där jag tackar Jesus för mina fäder, mödrar, bröder, syskon och våra familjer. På denna medverkar vår allas egenMårten Streng med en barnkör.

Som jag skrev är jag själv både nöjd och stolt. Stolt över att få vara ett Jesu vittne och stolt över min Frälsare och Herre. Stolt över de vänner jag har och stolt över de som medverkat på skivan. Övriga medverkande är Sami OntermaaJouni UusimaaJuha KalliokoskiSuvi KantolaMarko Pihlajakallio (min lillebror). Tacksam för allt och nu väntar vi bara på att skivan skall bli färdig. Min gode vän och broder Martin Kantola är tekniker, producent och basist och mycket annat. Gud är god!

Officiell skivrelease blir den 7 januari kl. 19:00 i samband med min årliga fest i Kvevlax Missionskyrka. Då blir det fem år sedan jag hittade till mitt andliga hem. Alla välkomna kom som du är! 
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
Profil
pjb@netikka.fi

pjb@netikka.fi Back

Rockpastor Ministries rf

www.rockpastor.com

musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén