Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 31 januari 2023 kl 18:09Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Blog > pjb@netikka.fi Back > Snart dags för 4 års festen
Av   pjb@netikka.fi Back
 3 142274 1430 2

Snart dags för 4 års festen

Online 10:57 02/12 2010
I januari blir det fyra år sedan min broder och vän Ben Antell släpade med mig till Missionskyrkan i Kvevlax. Då var jag sargad och allvarligt sjuk på grund av mitt tidigare liv, ett liv fyllt med missbruk och elände. Egentligen ville jag inte gå till kyrkan i och med att jag var rädd. Jag var rädd att människorna där skulle peka finger på mig och döma mig för den jag var. Så blev det inte, jag blev bemött av kärlek och fick förbön. Sedan denna dag har jag inte druckit en droppe alkohol och allt knark har jag lämnat bakom mig, inte nog med detta, jag hittade ett andligt hem, en församling som jag älskar. 

 
Ett år senare hade jag fått vara med om mycket. Jag hade stirrat döden i ögonen på Vasa Centralsjukhus och människorna i församlingen hade bett för mig både i kyrkan och på sjukhuset. Jag hade fått ett möte med min frälsare och Herre Jesus Kristus som förändrade mitt liv och min skapelse. Det gamla var förbi och någonting nytt har kommit. Jag firade mitt första år i församlingen med vittnesbörd, sång och musik och sedan dess har dessa festligheter blivit något av en tradition. 
Förra årets festligheter minns jag med glädje och värme i mitt hjärta. Kyrkan var fullsatt och församlingens och Sven & Lise Rönnlund sjöng sånger till Guds ära. Vilken fest, även Mårten Streng kom denna kväll i januari 2010. Nu är det dags för fyraårsfesten och denna äger rum på nyårsdagen, alltså den 1 januari 2011. Då blir det åter igen dags för kören att sjunga och jag får äran att sjunga med mina kära syskon i kyrkans kör. Sven och Lise har lovat sjunga och det blir många speciella inslag. Det kommer att finnas något för var och en och min tanke och vision med dessa kvällar är att locka sådana människor som normalt inte går i kyrkan. Människan behöver Gud oavsett hon eller han vill det eller inte. Vi är alla skapade av Gud och vårt hjärta längtar efter en gemenskap med vår skapare. 
Alla är välkomna till Kvevlax Missionskyrka den 1 januari kl. 19.00 och jag kan garantera en kväll tillsammans med Gud, för även Han har lovat att vara närvarande. Efter mötet bjuds det på mat med kaffe och dopp. Som sagt, ALLA är välkomna, kom som du är.

Mera information på  www.pontusjback.com
Foto: Pontus J.Back
Kören på treårsfesten 2010
Kören på treårsfesten 2010
Foto: Pontus J.Back
Sven och Lise på treårsfesten 2010
Sven och Lise på treårsfesten 2010
Foto: Pontus J.Back
Affisch
Affisch
Ritva
22:00 6.12.2010


LYCKA TILL!
...
18:13 2.12.2010


Bra gjoort..Pontus :)
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
Profil
pjb@netikka.fi

pjb@netikka.fi Back

Rockpastor Ministries rf

www.rockpastor.com

musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén