Premier radio på dator

Premier Radio - Sveriges Kristna Radio

MISSION.
Jag tänkte tipsa om en relativt ny kristen radiokanal för er som är intresserade. Man sänder huvudsakligen musik men också bra Bibelundervisning.

Då tänker jag främst på Life-study of the Bible med undervisning av Watchman Nee och Witness Lee som sänds varje dag kl 07:00 (08:00 finsk tid) med en repris kl 19:00 (20:00 finsk tid).

På vardagar går man genom Galaterbrevet och under helger täcker man Första Moseboken. Undervisningen om den senare nämnda har varit alldeles fantastisk. Vi har fått följa Abraham resa med Gud och fått ljus i vad alla hans erfarenheten har för andliga betydelse och hur de kan bli tillämpade också i vårt liv.

Premier sänder på följande frekvenser: FM 88,4 Södertälje & Stockholm södra (24/7) - FM 91,6 Kristianstad (24/7) - FM 98,9 Uppsala - FM 98,1 Värnamo - FM 98,4 Bollnäs

På hemsidan: www.premierradio.se kan du lyssna på kanalen oavsett var i världen du befinner dig! Dessutom kan du ladda ner appen både för IOS och Android så har du den med dig i din telefon! :) Programmen är på engelska men det är ju inget hinder för dagens unga?!

Jesus är Herre!

Logo