Goda nyheter sedan 2002     Fredag 19 augusti 2022 kl 02:53Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Lyssna på Samuel Eklund på Mickelsson.net
Foto: Frank Berger
Linus
 2 32057 403 1
Linus Mickelsson
Online 10:40 05/03 2011  Modifierad 10:57 05/03 2011
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Musik  Every Drop av Samuel Eklund heter låten som Mickelsson.net-läsarna gratis får ta del av. Det är Joakim Palmén som producerat låten. Samuel presenterar sig här i en liten intervju.

Samuel Eklund, vad gör du till vardags?
Till vardags försöker jag blanda produktivitet med att ta det lugnt och träffa vänner vilket hittills har lyckats förvånansvärt bra :). Att träffa nytt och intressant folk är ett av det bästa jag vet, och jag lyssnar också väldigt mycket på musik, gör skolarbete, Facebookar och skriver dikter och låtar ganska regelbundet. Dessutom umgås jag förstås med mina fina kämppisar. :)

Vad är din favoriträtt?
Jag tycker om en massa olika maträtter men gillar speciellt pasta, wokade grönsaker och kyckling. De jag bor med är bra på att laga mat och kör med LCHF-diet så jag äter ofta rätt hälsosamt, dock inte idag då jag åt två cheeseburgers och glass till frukost.

Vad beställer du på ett kebabställe?
Jag beställer oftast kebab med ris men ibland också kycklingsallad om det finns.

Har du något favoritställe du varit till?
- Jag gjorde en superkul semesterresa till Tunisien hösten 2005 tillsammans med mina tre äldre systrar. Vi bodde i staden Sousse som var mysig och hade allt jag tyckte att borde finnas på en semesterort.

Vad är ditt drömresemål?
- Mitt drömresemål är New York City, men skulle också gärna fara till London och Paris. Skulle klara mig bra i de två första med tanke på mina språkkunskaper, men Paris skulle vara en utmaning då jag efter två års franskastudier i högstadiet minns så mycket att jag nätt och jämnt kan säga vad jag heter. :)

Vad lyssnar du själv på för musik?
- Jag lyssnar mest på mainstream pop/rock och lite metal. Dessutom tycker jag om pop-jazz med exempelvis Norah Jones och vissa äldre låtar av Frank Sinatra och Johnny Cash. Vissa troende artister har väldigt bra texter och musik och dem lyssnar jag på ibland. Min musiksmak är rätt varierande och det är kul att hitta ny bra musik via kompisar och Spotify.

Vem är musiker, producent och sjunger backing vocals i "Every Drop"?
- Producenten av "Every Drop" är en duktig kille som heter Joakim Palmén som två gånger också kompat mig då jag sjungit på ungdomskonferensen Midvinterveckan 2008 och 2009. Christopher Romberg sjunger backing vocals, plus skickliga musiker!

Hur många sånger har du skrivit och hur många har du redan gett ut?
- Det känns som att jag har skrivit hur många låtar som helst men när jag räknade dem idag visade det sig vara tretton stycken, plus någon enstaka som inte är färdig än. Några finns på YouTube och jag planerar att ge ut fler i framtiden. Jag älskar att skriva musik och det är alltid lika kul då en ny låt blir klar och jag känner mig nöjd med den.

Tusen tack Samuel för din tid och för din musik!

Klicka här för att lyssna på låten! Every Drop

PetterK
15:15 7.3.2011


Najs, bra jobbat!
Fortsätt o skriva sånger :)
Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén