His Masters Noise firade ambitiös vår

ALLMÄNT. Gospelkören His Master's Noises traditionella vårfest gjordes snäppet lyxigare än vanligtvis för att fira vårens hårda jobb med skivinspelningen.

Vårfesten föregicks av en fotografering i Johanneskyrkans park tillsammans med Jonas och Sofia Jernström. Fotografierna kommer Jonas att använda till skivkonvolutet på körens nya skiva som råkar bli klar lagom till julförsäljningen.

Vårfestkommittén Lisa, Annika och Rabbe hade fixat god mat med bland annat ost-svampdelikatesser, hönssallad och skinkpaj. Till efterrätt serverades glass med mango.

Körens ordförande, Anne-Mie, förklarade i sitt tal att hon eventuellt inte ställer upp för omval på hösten, eftersom det är så mycket som hon måste hinna med. Jag har just gift mig, förklarade Anne-Mie, och alla skrattade.

Dirigenten Simon sade att han inte vet hur länge han tänker fortsätta, men att han nog ännu fortsätter. Han sade också att han hoppas att så många som möjligt fortsätter och att han hoppas att det kommer många nya sångare på hösten.