Heavyversion av Drummer Boy! Fredrik Liukkunen och Axel Kohonen på scenen.

Joy-gänget imponerade stort

ALLMÄNT. En gnistrande, sprakande och innerlig julkonsert gavs i Helsingforskvällen samtidigt som snön lade sig tung på stadens gator förra söndagen.

Konserten Joy är resutatet av ett samarbete mellan Andreaskyrkan och Filadelfiaförsamlingen. Konserten gav två kvällar i rad, den tolfte och trettonde december.

Körsång, solosång, dans, textläsning, ljusshow, levande bilder - konserten hade allt man kan hoppas på och mera. Även om Filadelfiaförsamlingens nyrenoverade sal och scen med sina fantastiska ljud- och ljusmöjligheter var den perfekta ramen för konstverket, hade konserten inte varit hälften så bra om det inte hade varit för de skickliga musikerna, sångarna och artisterna. Isabella Ström hade huvudansvaret för kören, som hon också dirigerade största delen av konserten, i ett antal låtad uppbackad av Andreas Forsberg. Som vi har väntat på att se dessa två leda körer - mera sådant!

En frivillig kollekt togs i slutet av föreställningarna upp till förmån för behövande familjer i huvudstadsregionen. Bara 25 % av kollekten gick till omkostnader. Läs mera om ändamålen på http://filadelfia.fi/site/index.php?fm2filadelfiafisite123bl=36

Tack för årets bästa julkonsert! Vi kommer på nytt nästa år, räkna med det.



Gitarrister.
Isabella och kören
Matilda Aspholm gjorde bra ifrån sig som vanligt.
Dansarna Julia Gustafsson, Mikaela Schultz och Lina Smeds lade guldkant på kvällen.
Kören!
Isabella Ström är en av de personer som rott i land projektet Joy.