Juni i bakgrunden och kusinen Linnéa i förgrunden

Lillajulen är en repetition för riktiga julen

ALLMÄNT. Tom och Ilona kommer att vara värd på julaftonen för ett stort familje-gäng. Under lillajulen gjorde paret en lyckad generalrepetition med gästerna och lillajulsfesten lovar gott för julafton!

Tom och Ilona bjöd på lillajulsfest för i lägenheten på Drumsö. Balkongen var dekorerad med mängder av ljus, nästan i amerikansk stil, men dock ändå smakfullt. På bordet fanns laxrullar och skinkpaj, båda innehållande ingredienser som spekulanter tror att kommer att dyka upp också på riktiga julbordet.

Toms kulinariska inriktning har alltid varit, enligt hans egen utsago, en kombination av gourmét och volym. Sedan han och Ilona började styla för nåt år sedan har hans intresse för gourmét ytterligare skenat iväg, utan att pruta på volym.

Syskonen Elias, 5, och Emelie, 3, bidrog med mest hålligång mellan måltiderna, strax följd av kusinen Juni, 9 mån. Bästa leken för kvällen var när Juni och Linus jagade kusinerna av och an genom lägenheten.

Vid matbordet visade Elias tydligt att han axlat rollen som storabror med noggrann nitiskhet.

Simon, Tom, Victor, Linus: *Gapskratt*

Elias: "Om ni skrattar sådär högt väcker ni Linnéa".

Simon, Tom, Victor, Linus: *Gapskratt*

[Linnéa vaknar]

Elias: Jag sade ju att hon skulle vakna.

Efter mat och lek delade Tom och Ilona ut lillajulklappar till var och en. Biobiljetter, dekorationer, chokladkalendrar och en luciakrona, är exempel på presenter.



Emelie och Linnéa
Josephine
Massor med typer
Tom och Ilona är riktiga festfixare
Elias och Victor. Victor fick en luciakrona som lillajulspresent