Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 31 januari 2023 kl 18:19Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Guds närvaro förvandlar människoliv
Pontus J. Back
Foto: Pontus J. Back
Jeff och kunskapens ord i Björneborg
pjb@netikka.fi
 13 12724 68 2
pjb@netikka.fi Back
Online 09:11 24/05 2009  Modifierad 08:05 17/08 2010
Pontus J. Back
Pontus J. Back
Jeff spelar gitarr ?!
Pontus J. Back
Pontus J. Back
Andrew förkunnar Guds ord
Jeff Garvin
Jeff Garvin
Jag berättade om vilka under Jesus gjort i mitt liv
Pontus J. Back
Pontus J. Back
Israel och Jeff fylldes av Den Helige Ande
Pontus J. Back
Pontus J. Back
Andrew och Ambassadör Israel Stenman
Pontus J. Back
Pontus J. Back
Jeff i Björneborg
Pontus J. Back
Pontus J. Back
Andrew i Sion
Pontus J. Back
Pontus J. Back
Andrew beundrade skärgården från Replotbron
Andrew
Andrew
Jeff och Pontus hann även med ett besök i Trefaldighetskyrkan i Vasa
Pontus J. Back
Pontus J. Back
Mårten träffade Andrew
Pontus J. Back
Pontus J. Back
Andrew Phillip Ehrenzeller i Sion
Pontus J. Back
Pontus J. Back
Jeff Garvin i Sion
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Mötesserien med Jeff Garvin och Andrew Phillip Ehrenzeller som går under namnet The Movement har nu startat och möten har hållits i Vasa och Björneborg, möten som har förvandlat människors liv!

Jag har haft privilegiet att vara med på dessa möten och under de fyra första mötena har jag fått vara med om mycket. Jag har fått känna av Guds starka närvaro och jag har fått se och höra hur människor har blivit berörda av Gud.

Jeff Garvins vittnesbörd berör alltid starkt fastän jag har hört det många gånger. I hans barndom körde hans pappa ner gevärspipan i halsen på honom och sade att han skulle fyllas med ilska och att han skulle döda. Han växte upp i ett hem som levde med organiserad kriminalitet där pappan högg barnen med istappar i benen och människor mördades framför hans ögon. Han mamma var prostituerad och vid elva års ålder sprutade man in heroin och andra droger i hans kropp vilket gjorde honom till krympling. Efter ett av många Guds mirakel blev han helad men var fylld av hat och ilska så han levde ett liv som missbrukare och bankrånare ända tills han hamnade i fängelse. I fängelset träffade han Jesus och detta blev en vändpunkt i hans liv. I 30 års tid har Jeff nu varit i Guds tjänst och Gud har försett honom med andliga nådegåvor som han delar med sig av runt hela världen.

Andrew Phillip Ehrenzeller som arbetar som musikpastor och lovsångsledare vid Covenant Center i Lakeland, Florida har levt ett annorlunda liv. Han tog emot Jesus vid sju års ålder och även han är använd och har en klar kallelse av Herren. Andrew sköter lovsången helt själv på dessa möten och han har en otrolig karisma som smittar av sig. Det är som om himlen skulle komma ner då Andrew lovsjunger Herren och Guds närvaro är stark. Under dessa möten har man nästan kunna känna doften av himmelriket och smaken av söt honung i munnen.

Under dessa fyra dagar har människor blivit frälsta. Människor har drabbats av syndanöd och tagit emot Jesus som sin personliga frälsare och Herre. Människor har hittat till församlingen och fått en ny start i livet. Ett nytt liv tillsammans med Jesus Kristus. Jag tror själv inte att någon går oberörd från dessa möten.

Många mirakel har skett. Frälsningen och Jesu försoningsverk på korset är det största bland dem alla men Jesus lever genom Den Helige Ande och människor blir även helade och befriade. Under dessa fyra möten har vi fått höra människor berätta om hur Gud har berört dem och att människor har blivit helade. Flera personer har återfått sin hörsel. Personer har vittnat om att synen har blivit bättre. Nervskador och värk har gett vika och ryggkotor och leder har flyttat på sig till dess rätta platser. En man som inte kunde gå utan käpp gick hem efter mötet i rask takt och kom tillbaka följande dag fylld av tacksamhet. Värken var borta. Flera människor med tinnitus har upplevt att öronen slutat ringa. Ja, vad mer kan jag säga än att Jesus lever och att Han verkligen gör samma saker som det utlovas i Guds ord.

Jag vill bara uppmana Er alla att komma till dessa möten om Ni har möjlighet. Ge Era sjukdomar och problem till Jesus. Ditt liv kommer aldrig att vara det samma igen.

Mötesserien fortsätter:

24.5 Cityförsamlingen, Åbo 11.00 och 16.00
25.5 Cityförsamlingen, Åbo 19:00

www.poika.fi


27.5 Elävä Sana, Helsingfors 18:30
28.5 Elävä Sana, Helsingfors 18:30

www.elavasana.com


29.5 Betel, Karis 19:00
30.5 Betel, Karis 19:00
31.5 Betel, Karis 11:00 och 16:00

OBS! Möten i Brandkårshuset! Meetings in the fire department house! Kokoukset palotalossa ja sellaista!

www.nic.fi/~betel/

Peter Kujala
20:32 27.5.2009


Guds närvaro och andliga gemenskap med Jesus är vad det kristna livet handlar om. Det funkar inte med enbart en "religiös livsåskådning". Låter underbart med dessa möten, hoppas något liknande kommer till Sverige. Såg dig Pontus på SVT för ett tag sedan, oerhört bra! du vittnade rakt och rent i Andens kraft, tack Jesus, skickade länk till inslaget till ofrälsta. Må Suomi bli väckt och frälst, och så lilla Sverige också så småningom väl...
3SbeoDBqSp11695W2KwhF2b
11:47 25.5.2009


OBS! Korrigering! Korrigering!

Mötet på söndagen i Karis har blivit två möten. Ett kl. 11:00 och ett kl. 16:00 Alla möten hålls i Brandkårshuset! Detta vill Ni INTE missa!
Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén