Jeff Garvin - En Herrens profet

The Movement - med blicken på Jesus

ALLMÄNT. Jeff Garvin och The Movement kommer till Finland nästa vecka och det blir en turne med 11 möten längs efter kusten från Vasa i norr till Helsingfors i söder. Jeff Garvin har i närmare 30 år varit i Guds tjänst som profet, predikant och förebedjare.

Nästa vecka inleds mötesserien The Movement med Jeff Garvin i spetsen. Turnén startar onsdagen den 20.5 i Sion församlingen och avslutas den 31.5 i församlingen Betel i Karis.

Jeff Garvin, en Guds profet från Canada har i närmare 30 års tid varit ett mycket starkt redskap i Guds rike. Själv har han ett fantastiskt vittnesbörd om att Jesus Kristus verkar ännu i denna dag. Även han levde ett kaotiskt liv innan Jesus ingrep och ändrade på allt. Jag har ju själv fått erfara att då man ger Jesus en chans och ber i Hans namn så händer det saker. I både mitt och Jeff´s liv har Jesus gjort stora under.

Samma sak är möjligt för vem som helst. Gud har skickat sin Son Jesus Kristus till världen för att rädda den. Vi vet väl alla varför Gud skickade sin Son för att dö för vår skull? Jo, för att Han älskade världen så att Han sände sin enfödde son, för att den som tror på Honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. (Joh. 3:16)

Till min förtvivlan märker jag att det råder mycket otro och skeptisism bland oss Kristna idag. Vad kan detta bero på? Är det månne för att det finns så många olika läror som inte behandlar tecken, under och mirakel? Är det för att vi har haft det för bra ställt i vårt land som vi inte får vara med om lika mycket som ute i världen? Frågorna är många och för min egen del kan jag säga att min otro är min största fiende. Däremot kan jag dagligen be till Jesus att HAN skall ta min otro ifrån mig och gå tillbaka till den tidpunkt i mitt liv då jag mådde mycket dåligt. Om jag jämför skillnaden som det var då och som det är idag så är det som skillnaden mellan natt och dag. Inte endast med tanke på de kroppsliga under som Jesus gjorde då han slet mig ur dödens käftar och mirakulöst helade mig utan även skillnaden i mitt hjärta och i min själ. Förr var jag fylld av ångest, depression, hat, sorg, smärta och massor av rädsla. Idag finns inget av detta kvar och det är endast och enbart tack vare min Frälsare och Herre Jesus Kristus.

Under dessa möten kommer vi att lovsjunga Herren. Andrew Phillip Ehrenzeller som är musikpastor och lovsångsledare vid Covenant Center i Lakeland, Florida kommer och tar hand om denna del. En otroligt ödmjuk och smord Guds man.

Jeff Garvin kommer att förkunna Guds ord i och med att mötesseriens fokus är på Jesus kommer det att vara personlig förbön varje kväll. Jag vill bara uppmana dig som vill känna av Guds närvaro, bli fylld av Den Helige Ande, få ett möte med Jesus, ge ditt liv till Jesus eller bara lovsjunga och prisa Jesus att komma. Jag vill även uppmuntra dig som är sjuk, bunden, fast i missbruk, deprimerad eller vad som helst att komma. Vi vet att Gud hör bön och vi vet även att det står i Guds ord att under och tecken skall följa den som tror. Vi vill se mera av Guds kraft och kärlek i vårt land. Gud älskar dig så mycket att Han vill att du skall ha det bra. Om Gud skickade sin Son Jesus Kristus för din skull och lät Honom dö för att du skall få evigt liv så varför skulle Han då även inte svara på dina böner och ge dig ditt eget mirakel. Frälsningen som det största miraklet av dem alla.

I samband med mötesserien kommer jag att presentera min nya skiva Ride To Freedom samt min bok Ristin Oma som nyss utkommit på finska.

The Movement - Finland May 2009

20.5.2009 Sion, Vasa 19:00

21.5.2009 Sion, Vasa 19:00

22.5.2009 Elämäneliksiiri, Björneborg 17:00

23.5.2009 Elämäneliksiiri, Björneborg 15:00

24.5.2009 Cityförsamlingen, Åbo 11:00 & 16:00

25.5.2009 Cityförsamlingen, Åbo 19:00

27.5.2009 Elävä Sana, Helsingfors 18:30

28.5.2009 Elävä Sana, Helsingfors 18:30

29.5.2009 Betel, Karis 19:00

30.5.2009 Betel, Karis 19:00

31.5.2009 Betel, Karis 16:00

Mera information på http://www.jildwi.com



Vi tar även emot böneämnen på e-post och ber för dessa under mötena. Skicka böneämnen till pjb@netikka.fi alla böneämnen behandlas konfidentiellt.

Vill du så in i Guds rike och hjälpa till finansiellt för denna mötesserie kan donationer göras till Ambassadors For Jesus Christ Motorcycle Ministry AKTIA 497011-28558 märk betalningen "movement"

Ristin Oma (Päivä Oy 2009)
Andrew Phillip Ehrenzeller
Jeff Garvin i förbön