Baksidan

Kampen mot Halloween - fortsättningen

ALLMÄNT. Vi går mot mörkare tider. Kom med i kampen mot det onda! Vi behöver aktivt gå emot det onda, "stå i gapet" för barn och unga i vårt land. Med händelserna i Kauhajoki i färskt minne har vi all orsak att göra nåt -NU.

"Experterna" säger att det inte finns några svar på alla svåra frågor. Struntprat! Det finns förstås en massa frågor och många är svåra att svara på, det är sant, men det finns svar! ORSAKEN till det onda är djävulen och hans gäng (oberoende om man tror att han/de finns eller inte). SVARET, lösningen på problemen, hittar vi endast hos JESUS. Inga mänskliga metoder och psykologi hjälper mot ondskan andemakter. Men i Jesu namn måste det onda fly! Endast JESUS kan hjälpa! Han är svaret!

Halloween är i mångas tycke en ofarlig lek. I mitt och många andras tycke är skräckfesten en inkörsport till det onda (det finns förstås också andra inkörsportar). Vill du läsa mera om Halloween och farorna, ta kontakt! Vill du sprida budskapet genom att dela ut ett häftet, "Värt att fira Halloween?" och/eller "Halloween - kannataako sitä juhlia?" skickar jag gärna några ex. gratis.

En nyutkommen bok, "När det stormar" har också kommit ut. Berättelsen är baserad på verkliga händelser (mina egna upplevelser under "attackerna" i fjol då det stormade något otroligt kring Halloween. Högaktuell läsning!)

Anton och hans pappa kämpar sida vid sida mot mörkrets makter. Ungefär så kunde man sammanfatta handlingen i "När det stormar". En skola, en film om Halloween, en TV-station, ilskna reaktioner, avslöjanden, politiskt maktmissbruk, hot och rättegång ... Allt ryms med i den verklighetsbaserade berättelsen. Boken innehåller autentiska citat och situationer. Med Efesierbrevet 5:11 som "motto" och bl.a händelserna i Kauhajoki i färskt minne känns boken "När det stormar" mer än aktuell. Kom med i kampen mot det onda! "Stå emot djävulen så ska han fly för er!" Hur boken slutar? Det får du ta reda på själv! :) Pris endast 5 €.

Ha det bäst!

Mårten Streng

Tfn 040-5442531

Epost: marten[a]mumsfilibabba.net

Pärm
Mårten med sin son Jonatan (arkivbild)