Planeringskommittén blir avtackad

Välbesökt bibelhelg i Vasa 25–27 januari

ALLMÄNT. Bibelhelgen Med evigheten i sikte, som i år ordnades för tredje gången, samlade runt 300 personer i alla åldrar till Evangeliska folkhögskolan i Vasa.

Huvudtalaren Leif Nummela höll uppskattade bibelstudier kring temat Trovärdig. Vi utmanades och uppmuntrades att försvara vår tro i alla tänkbara sammanhang. Kristendomen och Bibeln är verkligen trovärdiga!

Förutom bibelstudierna bjöds det på seminarier av olika karaktär, kvällsmöte, avslutningsgudstjänst och inte minst en festkväll med nattvard i Trefaldighetskyrkan. Över femhundra personer deltog i festkvällen.

De som inte orkade sitta stilla hela tiden kunde röra på sig under parallellprogrammen, bl.a. fanns det möjlighet att pröva på bågskytte. De minsta barnen togs om hand av barnpassare, medan lågstadiebarnen hade eget program med Krister Lillas och Praise Club.

Det som folk tycks uppskatta mest med Med evigheten i sikte-helgerna är den goda och rikliga undervisningen och att få umgås med alla möjliga mänskor i olika åldrar och från olika sammanhang.



Många ville prova på bågskytte
Leif Nummela var helgens huvudtalare och talade om trons försvar och temat ”Trovärdig”
Matti Aspvik m.fl. sjöng på lördag kväll i kyrkan.
Vasa svenska församlings ungdomskör Blessed Mess sjöng på fredag kväll på Efö