Bettan med Juippi i bakgrunden

Skoj på Veronicas inflyttningsparty

ALLMÄNT. Veronica Nordman firade igår sin inflyttningsfest i det kristna-gettot i Södra Haga. I samma byggnad bor där sedan tidigare en mängd med kristna ungdomar.

Veronica har flyttat till Färdemannavägen tillsammans med sin kompis Michaela. Lägenheten var i snyggt skick och flickorna hade lyckats med inredningen. Under kvällen satt endast fyra grabbar sina fötter i den annars fulla lägenheten. Petter förklarade att Jode hade hand om en del av grabbarna.

Att majoriteten var kvinnor betyder att man istället för att diskutera om armén och teknik diskuterade om sjukvårdarlöner, lärarlöner, Barbros populära Women's Brunch, överlevnadsläger, tekniker hur man osedd kan äta mycket från serveringsbordet, fotografering, med mera. Caroline Virtanen stod som vanligt för extra högklassig underhållning. De största skrattsalvorna under kvällen lossnade under hennes historier. Jill och Pernilla pratade med varandra kodat i läkartermer. Jill berättade också i klarspråk att hon troligen tänker flytta till Vasa till hennes släkt och vänner. Juippi gav fototips åt Pernilla, som gärna skulle vilja ha en kamera också. Men Caroline hade en kamera så hon bjöd in personer till sin studio (även känd som Veronicas rum) där hon tog bilder till en presentation.

Under kvällen serverades goda sallader, chokladkaka med grädde, kex, saft, vindruvor och frukter.

- Festen var mycket trevlig och jag ser redan fram emot en inbjudan till Veronicas nästa inflyttningsfest, sade Linus i en påhittad intervju.



En del av skaran
Jeppis-Natscha dök också upp
Jill bjöd på läkarunderhållning
Veronica själv
Gäster som köar i köket
Petter och Sara förde troligen en djupdykning i filosofi