Mera Kira

Kira Floman tränar våra finländska hjältar

PERSONEN. Kira är en ödmjuk och glad flicka som sprider värme och skratt i sin omgivning. Hon började nyligen jobba på krigsinvalidssjukhuset Kauniala i Grankulla som fysioterapeut.

- Det har varit mycket nu när det är en ny arbetsplats, berättar Kira.

Kira tränar och sköter krigsinvalider, de som en gång skadade sig när de riskerade livet för finländarnas frihet. Dessvärre finns det inte många kvar av dem mera och sjukhuset har redan börjat med att ta in övriga patienter.

Kira är även aktiv inom artistiska områden. Hon sjunger och är duktig på fotomodellandet. Hon spelar en av nunnorna i Sound Of Music-musikalen på Svenska teatern. Kira är också med i gospelkören His Master's Noise och som jobb hjälper hon våra krigshjältar på Kauniala i Grankulla. Kira har setts som modell i bland annat i tidningen Papper. Till höger har ni Mickelsson.net-versionen. Kira har själv valt kläder och make-up. Hon är mycket intresserad av stil, kläder och inredning.

Kira har en hjärtevän som heter Jonathan och mycket tyder på att de äntligen efter många många år av sällskapandet tänker göra slag i saken.

En av Kiras bästa kompisar är Cizi Virtanen. De träffades första dagen i högstadiet och har varit kompisar sedan dess. Kanske det är Cizis reseri-inflytande som gjort att Kira gärna skulle flytta med sin blivande man till Sverige för en tid eller två.

Ikväll kommer Kira att se Cizi och andra i Higher Ground-konserten, den här gången i publiken och inte på scenen.

Kira Floman
Kira är en duktig modell
Kiras höstiga look
Kira, glad som vanligt
Kira Floman