Ett till par som snart blir herr och fru..

Grattis Tomppi 24 år!

ALLMÄNT.

Tomas Forsbäck, den bit av släkten Forsbäck som residerar i Vasa, Österbotten, bjöd in "alla på vår jord" till firandet av sin tjugofjärde födelsedag. Och med en sådan inbjudan kan man ju bara förvänta sig en hel del gäster..
Trots att lägenheten blev smockfull av kompisar, barn och hundar så blev kvällen extremt lyckad. Kära återseenden och nya bekantskaper i en salig, härlig blandning.
Tomppi är för oss som känner honom, en brinnande evangelist med ett stort hjärta. Oavsett hur full hans kalender må vara så finns det alltid rum och tid för vänner och djupa samtal. Kommer man hem till Tomas och Anna-Sara så blir man direkt omsluten av värme, kärlek och -nästan varje gång- något gott att stoppa i magen.
Vi festprissar tackar Tomppi och Anna-Sara för ett dunderlyckat kalas och vi vill ödmjukt tacka Tomas för att han är den han är. Givetvis vill vi också önska Guds välsignelser i allt som komma skall..
(Det går rykten om en Afrika-resa)
Länge leve T.Forsbäck!
Hurra, hurra, hurra, HURRA!
(Givetvis går våra varmaste gratulationer också till Tomas tvillingbror Andreas, som - av någon okänd anledning - firar födelsedag på samma datum..)

Finns det hjärterum...
Godare kladdkaka får man leta efter...
Lennart Sandgren och Sara Forsbacka planerar bröllop
Tomas Forsbäck och hans fru Anna-Sara