Kenneth

Bli tillfredställd: Vänd om och vandra i ljuset

ALLMÄNT. Kenneth Witick berättade på fredagkvällen i ett möte i Filadelfia att det finns en orsak till varför också många kristna många känner tomhet och ensamhet.

- I längden blir kan man bli bitter på sin församling, att den inte kan ge tillfredställelse, berättade Kenneth. Men tillfredställelsen skall inte komma från människor.

- Ensam behöver man inte ens vara i öknen!

- För att få ljus så att det räcker till att lysa i mörkret så skall man hämta det när man är med ljuset. Det ni upplever nu, det är ljuset. Ta med det här. Låt era böner bli ännu innerligare när ni är ensamma med Jesus än när ni är här. Då hålls ni i ljuset.

- Om det kommer halvnakna flickor på TV:n och om ni är i ljuset så säger Gud säkert "stäng av det där", för att skydda era tankar.

- Att vara med Gud ger liv i överflöd. Var uppmärksamma med sådant som fördärvar och förstör er, det står att Djävulen fördärvar och förstör. Vänd om från det!

- Djävulen vill ofta komma med förvrängda sanningar, t ex att kristna själva är fulla med synd och att de därför inte skall predika åt andra. De har ju blivit fullkomligt renade av Jesus blod i kraft av tron!

Johan tolkade till finska, Kenneth talar
Kenneth Witick