Träff för unga vuxna i Nykarlebytrakten

ALLMÄNT. Hör upp alla unga vuxna som vill söka Gud tillsammans med andra unga vuxna!

Har du gått och burit på en längtan att få söka Gud genom lovsång och bön? Är du ca 18+ och saknar en typ av verksamhet för helt vanliga unga vuxna? Eller vill du helt enkelt ha mer av Gud? Är du beredd att gå över församlingsgränser och samtidigt bjuda folk att möta dig, där du finns? Befinner du dig någonstans runtikring Missionskyrkan i Nykarleby lördagen den 10e februari klockan halv sju på kvällen?

Där och då kommer vi att samlas, som unga, vuxna, troende. För att söka Gud, be för varandra och andra, lova Gud och låta honom visa mer av vem han är! Det är iallafall vår förhoppning!

Samlingen har vi valt att kalla U.V. (logiskt från orden Ung och Vuxen).

"Vi" är en helt vanlig bönegrupp av unga vuxna, som bär på denna längtan att samla unga vuxna och söka Gud tillsammans. Och med Guds hjälp hoppas vi kunna stötta varandra, uppmuntra varandra och välsigna så många församlingar som möjligt. Därför hoppas vi att U.V. i framtiden ska kunna hållas fler gånger, i andra församlingars utrymmen.

U.V. vill vara en plats dit man kan komma som man är, varesej man är studerande, arbetande eller inte gör nåt märkvärdigt alls. Och tanken är att samlingarna ska vara avslappnade och inte kravfyllda. Den som känner sig manad, ska finna tillfälle att dela med sig, och den som bara vill luta sig tillbaka och ta emot, ska finna tillfälle för det.

Låter det som en dröm?

-Kom och se om Gud vill göra den till verklighet!

Vi tar ett steg. Om Gud vill, kan vi gå vidare!

Välkomna!

(Och till alla som inte befinner sig alls någonstans i närheten av Nykarleby eller Österbotten eller Finland eller någonstans...Ta gärna denna idé och sprid den vidare! Har du en längtan efter en liknande samling, ge den längtan till Gud och var inte rädd för att agera.)

Gud välsigne er alla!