Arkivbild av Christer till höger och ett av hans fans, Sonja, till vänster

Christer till Finska Idols?

ALLMÄNT. Mickelsson.net redaktionen har fått flera anonyma meddelanden om att Christer Romberg skulle vara med i den populära Idols tävlingen.

Christer Romberg är redan sedan tidigare idol som solist i det populära i det finlandssvenska bandet Unity. Nu vill han också erövra de finskspråkigas hjärtan.

Romberg-familjen är dedikerade musiker utan undantag. Mest känd är troligen ändå hittils storabror Christopher som under sin tid som barnstjärna slog igenom på tävlingen Tenavatähti och senare som musikalartist.

Idolstävlingen avgörs med telefonröstningar så alla Christers nya fans har möjlighet att ge sin röst. Vinnaren plockar hem massor med publicitet och ett skivkontrakt.

Nu gäller det alltså att följa med hur bra och om Christer klarar sig när inspelningarna från Helsingfors intagningen närmar sig: Idols sänds på torsdagar och söndagar kl 20 på MTV3 och torsdagar kl 21 på SubTV. Inkommande torsdag står uttagningen i Helsingfors i tur och om ryktena stämmer finns det alltså en möjlighet att få syn på Christer. Så följ med!

(För att veta hur Christer låter kan du besöka Unitys webbplats: http://www.inunity.fi)