Knytkalasets rika skörd skördas

Livat på Studentimissionens julfest

ALLMÄNT. På söndag kväll var det livat värre uppe på Näshöjden. Anette Edlund med kämppisar ställde sin fyrrummare till förfogande för ett trettiotal vilda partygäster.

Kvällen inleddes med att Studentmissionen ledningsgrupp och värdinnan hälsade gästerna välkomna.

Sedan var det seriösa delen definitivt slut då folket "upplevde" den smått legendariska rörelse sången "Lilla Olle". Efter detta delades gästerna in i små grupper och sjönk ner i en djup planeringsprosess (se bilder) och snart bar den frukt i form av sketscher, sång och dikt. Ett vanligt tema verkade var det problematiska förhållandet mellan en köttätande växt och Rudolf med röda mulen.

Senare på kvällen testade partypeople sina gränser(och husbolagets) med att dansa traditionella ringlekar, vilket höjde stämningen ytterligare. Man inmundigade även den eminenta serveringen och enligt mannen på gatan var "tacopajen en höjdare".

Kvällen avslutades med julsånger (bl.a o helga natt som allsång) och en mycket skön andakt, där bland annat Lilian Lindén välsignades ut i sin nya tjänst i Israel. Hanna Djupsjöbacka talade och Andreas hjälpte till vid pianot. Ett kul partaj som överträffade förväntningarna.

Ps. Om du inte var där utan mera en "rectangular thing" så håll utkik på Mickelsson.net eller kom med på studmissionens mailinglista genom att maila jockepalmen@gmail.com. -Det blir mera kul på våren!

Grupparbete
En kvarglömt papiljott - både stiligt och flott
Anette har en plan
Joakim Palmén