Dags för abJoy Christmas party igen

ALLMÄNT. Ett säkert tecken på att julen närmar sig och kalenderåret igen går mot sitt slut är såsom vi märkt nuförtiden inte längre att marken täcks med snö och människor skockar sig i pulkabackarna.

Däremot kan man känna igen decemberstämningen på att Ekenäs metodistförsamlings ungdomsarbete Frontline fredagen den 15 december kl. 19 arrangerar sitt årliga ”abJoy Christmas party”.

För fjärde året i rad ordnas ett större julevenemang i hjärtat av Västnyland. Den här gången hålls festen inte i metodistkyrkan i Ekenäs utan på ungdomsgården i Ekenäs. Kvällen kommer att innehålla en hel del program, allt från rockkonsert till tävlingar och gratis servering. Kvällens musikgäster är rockbandet Llama Inc. från Kokkola (www.llamainc.com) och upcoming låtskrivaren och musikern Leon Jansson, bosatt i Åbo. Kvällens programvärd är Mikael Nylund, nyss hemkommen från Sydney, Australien.

AbJoy Christmas party är Ekenäs största öppna ungdomsjulfest och har årligen besökts av mellan 100 och 150 ungdomar. Kvällen börjar kl. 19 med Llama Inc’s konsert och pågår i 4-5 timmar. Inträdet till Christmas partyt är fritt. Välkommen att haka på det här evenemanget!