Goda nyheter sedan 2002     Söndag 29 januari 2023 kl 05:38Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Hur kommer man i kontakt med ens blivande?
Linus
Foto: Linus
Om man har något opassande så skall man ta det med ett skratt, så klarar man också den situationen
Linus
 1 7619 84 10
Linus Mickelsson
Online 13:49 25/09 2006  Modifierad 02:00 13/08 2010

Allmänt  "Eftersom mina föräldrar gifte sig så finns det väl hopp för mig också", har en känd profil uttryckt sig. Hoppet finns naturligtvis att hitta någon, men hur går man vidare?

För de alldra flesta människor går detta naturligt. Den här artikeln är för den som det inte gått naturligt för.

Svaret är mycket enkelt. Man behöver bara gå över och visa sitt intresse. Ofta är det just detta som skiljer framgången från fiaskot. För dem som saknar mod är problemet är ofta att självbilden är felaktig.

- Varför skulle en vacker flicka som hon vilja ha en finnig människa som mig?

Gå och fråga personen frågor om honom/henne, dra ett skämt/säg något djupt och var positiv. Livet är för kort för att slösas bort genom att vara rädd. Vad har du att förlora?

Om du inte har bytt kläder på en vecka och duschen har varit sönder en längre tid lönar det sig såklart att först se till att man ser representativ ut. Men utseende är bara presentförpackningen, den får gärna vara fin, men innehållet räknas.

Mickelsson.net önskar dig lycka till! Om man inte vågar prata med någon live kan man alltid skicka email och sms, men framgången är då inte lika självklar.


--
19:06 26.9.2006


du vara en micket vis kvinna, Maria :D hälsningar småkussen
maria c
17:03 26.9.2006


hmm, intressant dethär med att ta första steget. Jag tror att man inte kan generalisera och säga att det ena är rätt och det andra är fel. Jag tror liksom att man finner modet när det väl gäller. Själv har jag testat och blivit sårad, men också lyckats. Så jag tycker att alla ska ta mod till sig, flickor och pojkar.

If you never try you'll never know. Bättre att försöka och komma fram till att man ska satsa sin tid och energi på nån annan, än att gå och hoppas i onödan och i ovisshet. Så har jag iallafall tänkt. visst gör det ont och man blir sårad, men man får be om kraften att resa sig igen. och komma ihåg att det blir bäst med nån annan, om det inte blev som man tänkte sig med nån speciell.

en vän sa ungefär såhär en gång till mig när jag undrade om jag försökte för mycket...är man framfusig och alldeles för modig ibland, så hittar man nån som behöver nån som är sån.

Det tror jag att kan stämma. Och är man blyg och tystlåten och rädd, så hittar man nån som behöver nån som är sån. Eller så får man helt enkelt be om mod. För ingen tar ju sånt med en klackspark, alla behöver ju mod.

för att vara modig måste man ju känna lite rädsla/nervositet. annars är det ju inte mod.

hmm, det var nu mina tankar om ämnet. man får ju bara lita på att Gud har det i sin hand, om man lagt ner sin önskan om att hitta nån. För jag tror nog att han har nån för alla som längtar. Men man behöver ständigt diskutera och fundera tillsammans med Gud, vad det är man längtar efter. För att man själv ska komma ihåg, och inte ta första bästa bara.

ja, man blir ju aldrig klok på hur Gud fungerar. men det är ju ändå ganska skönt ibland. för det är ju viktigast att han har koll, och det har har!

ge inte upp. fortsätt längta, fortsätt tjata.

Mattsson
13:30 26.9.2006


Det är kanske lätt att uppvakta om man inte blitt bränd och sårad så många gånger.. I kristna sammanhang kan man ju ofta också få höra "men vi e ju så bra kompisar varför förstöra det?".. Folk kanske rent av e blygare av rädsla för att förlora vänskapen.. Men faktum e att för att man verkligen skall kunna vara lyckliga tisammans måste man ju också betrekta sin nästa som sin närmaste och bäste vän... Så vänskap skulle då istället bli en god förutsättning för att bygga vidare...

Nej ja tycker att det kan vara helt okey att tjejen tar första steget... Vi är alla olika... Men nog har ju Herren nån i beredskap för oss tids nog... får man hoppas!!

Jersey
13:14 26.9.2006


Även tjejer på 2000-talet tycker om att bli uppvaktade och eftertraktade. Killar: ta första steget...
Mattsson den blyge...
09:17 26.9.2006


Men det var ju en glädjande nyhet!! :=)
Eva
20:55 25.9.2006


Vi kvinnor som tagit första steget finns nog också, Mattsson
Mattsson den blyge...
19:54 25.9.2006


Jag vet inte.. ja ha no försökt mig på det här med relationer.. d konstiga e att ja aldrig träffat den där kristna tjejen som trots att hon både e smart och har fötterna på jorden vågar vara tisammans med en djupsinnad, arbetsnarkoman och resglad typ som mig.. Ikkekristna tjejer ha ja nog haft en o annan men man kan bara inte bygg a en framtid tillsammans om inte bägge två vill ha Jesus som centrum i deras relation!!
 D just känslan av tidigare misslyckande och de spår dom har satt i ens hjärta som gör att man inte riktigt vågar...  Således har jag bakom mitt glada yttre skal blivit otroligt blyg..
Är det så fel att tjejen tar första steget förresten?? Måste alltid killen uppvakta kvinnan?? Är inte det gammalmodigt vi lever ju ändå på 2000 talet?

Nej flickor, stå på er.. ta mod till er... det lönar sig....:)

JS
15:49 25.9.2006


Kan det vara så?
3SbeoDBqSp4895W2KwhF2b
15:33 25.9.2006


Nog är det väl så att personen i fråga heter JS.
JS
15:09 25.9.2006


Av rent intresse: vem är egentligen den där kända profilen som allra först hävde ur sig det där bevingade citatet ovan?
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén