Ruudolf var en rappade för sin pappa - "Känns konstigt att kalla Rebecca styvmor, men det går nog bra", skojade han

Reino och Rebecca gifta

ALLMÄNT. Reino och Rebecca var nog gladast av alla när de gifte sig på lördagen i ett härligt sommarvädar.

Alla andras humör var nog också på topp, mycket skratt och skoj. Reino började festen med att säga att det här inte är någon begravning, att det är bara att ha roligt. Festen på församlingsvåningen hade många höjdpunkter. Kanske den italienska maten gjord av kocken från restaurang Four Seasons ändå var bäst. Många bra tal hölls, speciellt roligt var Reinos systers barndomsminnen.

Före bröllopsfesten vigdes paret av Filadelfiaförsamlingens föreståndare Kenneth Grönroos. Vigseln skedde i den vackra Gamlakyrkan, en föregångare till Domkyrkan.

Efter bröllopsfesten bar det av i en abonnerad spårvagn till God's Gas för att fira med bra musik med Andreas Forsberg i spetsen. I takt till musiken kunde man tugga färska mer och mindre exotiska frukter. Ruudolf, Reinos son, möttes av jubel efter att han dragit en fantastisk rapshow.

Sångstjärnorna Marika Westerling, Pia Othman, Sara Räikkönen, Johanna Hackzell med fler hade också anlitats. We are family blev antagligen den mest spelade låten. Simon Eriksson och Janne Sivonen skötte tekniken.

Reino och Rebecca kommer att åka till Karibien på bröllopsresa. De såg ut att vara mycket lyckliga tillsammans.

Ett bildgalleri från bröllopet finns till påseende efter några dagar här på Mickelsson.net.



Party med lovsång och kärlekssånger
Humöret var på topp, de här två uppträdde som proffesionella modeller. Tack för samarbetet!
Dans i spårvagnen
Kenneth Grönroos och brudparet
Rebecca och Reino