Tobias, Walter, Line och Caco på Svartholmen

Svartholmsfinalen närmar sig - anmäl dig!

ALLMÄNT. Snart är det dags för en av sommarens absoluta höjdpunkter: Finalen 25-27 augusti på Svartholmen i Sibbo skärgård.

Lägret beskrivs på svartholmen.net på följande sätt:

- är vi kallade att bygga Guds församling och Hans rike. Studiekompisar, skolvänner och arbetskompisar kan ha fasta åsikter om hur vår värld fungerar, och vilka ideal som är gällande. Samtidigt har vi i Fila en längtan att se Guds tankar om Helsingfors, Nyland och Finland, bli verklighet. Jesus undervisade mycket om hur Guds rike fungerar, och han har kallat dej och mej att vara hans barn - hans tjänare - hans budbärare - och vänner!

Det finns tider av förberedelse - och tid att utföra det förberedda. Tider för att riva ner - och tider att bygga upp. Men - i varje skede behöver vi vara fyllda av den helige Ande, och drivna av honom.

Vi vill med årets Final ge just detta. Inspiration att bygga Guds rike - fyllda av den helige Ande. Vision, riktning och målmedvetenhet - under Andens ledning.

Det gäller självfallet inte bara en församling - utan alla är välkomna att ta del av gudsmöten, lovsång och undervisning - samt underbar gemenskap!

Klicka på länkarna till höger och anmäl dig!

-Lägersidan

-Anmälningssidan