Kvinnan på bilden vill vara anonym

Prinsar och grodor

OLD ARTICLES. Det sägs att för att hitta en prins måste man kyssa en groda. Tanken på detta kan få även den modigaste att känna sig smått illa till mods, så kan det vara så att det finns ett bättre sätt att hitta den rätta?

Fastän sagan om grodan och prinsen är heläcklig, så finns det - när man tänker efter - en gnutta sanning i den.

Det är inne att göra tv-shower om ytliga kvinnor som först avvisat en man, men när tv-produktionsteamet ljugit att mannen ärvt en förmögenhet har kvinnorna fått en helt annan attityd.

Förutom pengar, kan utseende och poplaritet vara faktorer som får en kvinna att intressera sig för en man - och vice versa. Naturligtvis är det inte såhär det skall fungera vid val av partner.

mickelsson.net rekommenderar följande kriterier:

Stort hjärta, förmåga att älska, god lyssnarförmåga, intressant personlighet och varför inte ett vackert leende. Låt inte första intrycket avgöra, du har all möjlighet i världen att slipa din egen diamant.

Men kom ihåg, det är bättre att vara singel än att sällskapa för sällskapandets skull. Att vara singel är också helt super.

Fakta om grodor

Grodan trivs på fuktiga platser, men inte i tvättmaskiner. Grodorna i Finland är fridlysta och ganska små. De tycker om att äta flugor och andra irriterande äckel-kryp. Grodorna växer från pyttesmå ägg till grodor. När de är grodyngel är de äckliga. Ibland kan mamma grodor få fem till sex barn. Man hittar ibland grodor på nätterna och också ofta på dagen.

Sagan om grod-prinsen:

En prins som inte ville bli älskad för den han var, dvs en prins. Så en ond fe gjorde honom till en groda (som om det skulle vara något fel på det). Men en flicka som gillade grodor kysste den och förtrollningen försvann och nu måste flickan sällskapa med en prins istället.