Arkivbild av Markus (MVV 02/03)

Det senaste om Markus Norrby

OLD ARTICLES. Enligt en källa i Åbo är Markus Norrby vid liv och han är mitt i omfattande förändringar! Markus är mannen som vågar byta tillvaro.

Mac-älskaren Markus

Det är stora förändringar på gång i Markus Norrbys liv, åtminstone enligt rykten som Mickelsson.net tagit del av. På kort tid har han enligt ryktet bytt både dator och mobiltelefon. Hans nya dator är en Mac PowerBook G4 1GHz med 12'' skärm (www.apple.com). Den ersätter Markus gamla trotjänare, en Power Mac G4 450MHz AGP som nu lär vara till salu (macke@mku.nu). Den nya datorn är den 5:e Macitoshen som varit i Markus bruk, efter en Mac LC (25MHz 68020), en PowerBook 145B (33MHz 68030), en Performa 6400 (180MHz 603e) samt den nämda G4:an.

Mac och Sony-Ericsson hör ihop

Efter den senaste tidens köprush ses Markus av många som landsforrädare. I stället för den Nokia 3310 som varit med honom i drygt två och ett halvt år har han nu skaffat en SonyEricsson T68i (www.sonyericsson.com). 'Eftersom Nokia inte gör några bra telefoner just nu', har någon hört honom kommentera händelsen. En starkt bidragande orsak lär vara att Nokia inte har koll på BlueTooth-tekniken, som finns inbyggt i den nya PowerBooken och som funkar bra hos Ericsson eftersom de kom på den.

Markus rastlöshet når oanade bredder

Enligt vad Mickelsson.net erfar planerar Markus också att byta telefonabonemang inom kort och eventuellt även bank. Man kan fråga sig vad som utlöser en sådan våg av förändring i ett människoliv. Kan det

vara friskt? Kan det vara hälsosamt?

Inbjudan till födelsedag

För övrigt fyller Markus 25 fredagen 24 oktober och alla är välkomna på kalas till Åbo (Tavastgatan 4 B 28) på lördag 25.10 från kl 16 och framåt.