Juippi gjorde efterlängtad comeback!

HMN: Återkomsten

OLD ARTICLES. Batman gjorde det... James Bond gör det hela tiden... för att inte glömma Gremlin's. Men nu, mina damer och herrar: Juippis återkomst!

Just då tenorerna i His Master's Noise trodde allt var över, då det enda hoppet som fanns kvar var ett oktavhopp, då man tänkte hur änglarna måste gråta i himlen då de hör Noisarna sjunga... Just då man hoppades att domedagen skulle komma så snabbt som möjligt, just då allt såg så dystert och mörkt ut...

... just då tänder någon lampan. Just då säger någon "Varde ljus!" Just då börjar ett rykte spridas som en löpeld: Oskar K. har värvat en tenor till! "Vem, varifrån, varför?" var frågorna på allas läppar. Är tenorernas frälsare kommen? Är det dags för en ny glanstid för glansbildspojkarna?

När övningen just skall börja, trippar en bekant figur in i Andreaskyrkan. Med vana steg går han omkring, hälsar på nya och gamla Noisare... man kan se att han känner sig som hemma. Hans beslut att sluta i His Master's Noise hade kommit som en bomb för kören och speciellt för tenorerna. Men nu kom det besked som fick oss att slappna av en stund: Juha "Juippi" Paasonen ger oss nåd och fortsätter en tid till!

Juippi har alltid varit högt värderad som tenor, men, som vanligt så är det först då någon är borta som man märker hur viktig den egentligen är. I och med Juippis come back började tenorerna äntligen få fason på sången, och jakten på stämledare är över.