Maria Åsvik efter ett Holy Groove uppträdande

Maria är svenskfinlands Kirk Franklin

OLD ARTICLES. Maria Åsvik är duktig att sjunga medan Kirk Franklin hellre talar stämningsfullt. Men gemensamt har de att de får de bästa artisterna.

Maria är duktig med musik och framför allt duktig att hitta de duktigaste. Holy Groove hette den saliga gruppen som charmade svenskfinland med sina uppträdanden.

Att Maria är duktig att få människor tillsammans och att bygga gemensamt ligger i hennes genuina intresse för personer och hennes gästvänlighet. Hennes mans och hennes hem är alltid öppet för besökare. Antagligen på samma sätt som Jesus hade haft det.

Maria Åsvik är anställd som församlingsledare i Nykarleby missionsförsamling. "Uppgifterna har varit samma i en par år redan", sade Maria.

Maria har varit med om att öka gemenskapen och livet i församlingen. Det har hon gjort genom att vara göra som Gud vill: med ett målmedvetet agerande och tillsammans med duktiga medarbetare.

Även kyrkoherden Jukka Sandvik bekräftade: "Maria har saker på gång där. Vi har bland annat en ekumenisk hjälp för hjälpbehövande i missionskyrkans utrymmen".