Den skadade handen

Mediaguru skadad!

OLD ARTICLES. Sport eller keyboard - vem är skyldig?

En av de mest betydande mediagurun på Källargränden i Kilo, Linus Mickelsson, kunde på söndagen visa upp sin skadade hand för fansen. En massa sympati erhölls och "Krya på dig"-korten fick Linus sjukbädd att svämma över. Vänligen skicka inte fler nallebjörnar till Linus, de tar mycket plats i ett redan trångt hem. Undantagen är jättegulliga nallebjörnar.

Linus officiella förklaring är nåt i stil med:

"-Jag föll när jag spelade innebandy och handen gled mot golvet. Det gjorde jätte jätte ont, men jag tänkte att om jag gör ett eller två mål så skall det väl få mig på andra tankar... så jag gjorde två stycken!"

Efter detta försvann Linus snabbt från presskonferensen utan att svara på flere frågor. Inga bevismaterial uppvisades, och de som vittnade om händelsen såg mer rädda än trovärdiga ut.

Spekulationer kring förklaringens trovärdighet väcktes relativt snabbt. Linus är inte den som skyr datorn, och hans tangentbord ser aningen obekvämt ut. Har Linus jobbat för mycket igen? Är skadan ett skavsår från tangentbordet? Varför allt detta hemlighetsmakeri, ut med sanningen Linus! Sport eller keyboard!?