Ny generation på TV-nyheterna

OLD ARTICLES. "Ny generation elev- och studentorganisation är en ny väckelserörelse i Finland", så sade reportern på tv-nytt igår."

I Jakobstads Gymnasium har inte ny generation gruppen hunnit göra så mycket efter att de startade upp gruppen, men ändå har det väckt reaktioner hos några på skolan. Ny generation försöker inte vara en ny väckelserörelse, utan ett hjälp för alla kristna församlingar i Finland för att nå den unga generationen med glädjebudskapet om Jesus Kristus.

Igår hälsade vi på gruppen med Stefan Forsbäck, Jakob Wikström och Maria Åsvik. Vi träffade även rektorn för JG, som var positivt inställd för ny generation. "Ungdomarna hjälper till att städa matsalen och är exempelelever på många sätt", sade rektorn på JG.

Om nyheterna kanske lite överdrev, så skall och vill vi på ny generation bana väg för väckelse i vårt land! Dom unga behöver veta vem Jesus är påriktigt.

www.nygeneration.org eller info@nygeneration.org

Du måste ha Realplayer för dessa online program:

Tv-nytt igår 18.15: http://www.yle.fi/svenska/

Närbild kommer 17.1 kl.17.05, detta kan ses digitalt (välj tisdagens online närbild, kommer efter väderlägsrapporten): http://internytt.yle.fi/narbild/

Till sist lånar jag orden: "Any publicity is good publicity" :)