Italiensk historisk bilbana, direkt från England

Äventyr på Ebay

OLD ARTICLES. Ebay återkommer i tidningar när något riktigt tokigt auktioneras ut, ett rostbröd var det brända liknar moder Maria eller riktigt stora diamanter. Mickelsson.net provade beställa några prylar.

Ebay är en auktionssida, men många av försäljarna har egna butiker inom Ebay var produkterna kan köpas genast.

Som betalningsmedel behövs ofta kreditkort tillsammans med PayPal.

Linus bjöd på en bilbana av märket Polistil, en liknande som han fick till julklapp -83, en mp3 usb FM bandare och spelare med 1 GB som blev julklapp från Tom till Simon, samt en DVD bilstereo.

Mp3 spelaren kom från Hong Kong på lite på en vecka, under värsta julrusningen. Den kostade mindre än motsvarande 512 MB här.

Det var ett bra köp.

Bilbanan skulle skeppas från England, men det tog en månad att få den, efter ett telefonsamtal kom den raskt. Telefonnumret är tillgängligt för köparen.

DVD:n var en bluff. Den såldes som DVD men det visade sig bara vara en skärm - som inte fanns i lager. Killen som sålde förlorade snart sitt ebay-konto. Men han betalade, intressant nog, tillbaka pengarna och beklagade missödet.

Som tumregel lönar det sig att beställa produkter av personer som fått över 1000 responser med 98% eller högre positiv respons.

Adressen är ebay.com.