Grekisk atletisk filosof

Vad tänker du på?

OLD ARTICLES. -Du tänker för mycket! Huvudet är konstant fyllt med tankar och funderingar. Man, eller jag har så mycket frågor som jag funderar över. Mitt huvud är fyllt av små frågetecken och utropstecken.

Ens huvud är fyllt av så mycket kärlek, lycka, hat, avundsjuka, ilska.. Ens huvud är fyllt av känslor som man inte kan göra något åt att finns.

Är det bra att skriva ner ens tankar eller borde man hålla inne med vad man tänker? Grubblar man om man gång på gång ställer en ny fråga? Är det tillåtet att ställa dumma frågor? Finns det dumma frågor, eller är alla frågor lika dumma? Är man dummare om man frågar dumma frågor eller är man dummare om man tror sig ha alla svar? Finns det för lite svar på frågor som inte har något självklart svar?

Vissa dagdrömmer och andra lyssnar.

Människan är förvirrad men klok.

I allt man gör har man ett val. Men vad man känner är inte ett val utan en känsla. Man kan inte styra över känslor men man kan styra över sina handlingar. Ibland styr man över sina känslor och handlar innan man har hunnit tänka klart.

Man har så mycket makt över vissa, och vissa har så mycket makt över en själv.

Det är svårt att vara en god människa.

Jag vill ha mod att våga avgöra vad som är rätt och vad som är fel. Till det behöver jag någon som är godare än någon annan. Till det behöver jag någon som är berädd att förlåta och förstå. Till det behöver jag Jesus.