Sofia och Hanna på Vasa flygfält

Hanna hemma från Belgien!

OLD ARTICLES. Tack vare ett långt höstlov får Nykarleby stad fröjdas över Hanna Sandviks närvaro i ca en vecka! Hanna som går i Skandinaviska gymnasiet i Bryssel är glad över att besöka Finland, Nykarleby, vänner och familj.

Hanna gillar tillvaron i Bryssel men är glad över att få komma hem mellan varven. Det var in i det sista osäkert om resan skulle bli av, pga strejk i Belgien. Som tur lyckades allt och Christa och Sofia hämtade Hanna från Vasa flygfält på fredagen.

Hanna ställer sig något kritisk till undervisningen i Skandinaviska gymnasiet, men säger att hon gillar och har bra lärare i biologi, kemi och franska. Det som är tråkigt är att hon inte kan läsa lång matematik enligt Finlands kurser, eftersom svenskarna inte har hunnit så långt.

I mitten av November skall kören som Hanna sjunger med i uppträda på slottet för belgiska, norska, luxemburgska och svenska kungaparen.

På onsdagen åker Hanna till Åbo där hon skall hälsa på sin pojkvän Ted. Därifrån åker hon tillbaka till Bryssel. Vi ses igen på julen!