Andrew och Jon Dunn

Team från Texas till Fila

OLD ARTICLES. Ett ungdomsteam från Shady Grove Church Dallas, Texas kommer att besöka Fila 22-26.7. Teamet består av ungdomar i åldern 16-29 år. Välkommen med!

Det kommer att vara ett stort team, dom är hela 26 personer som kommer. Pastor Jon Dunn, som har besökt Filadelfia flera gånger tidigare, kommer att vara med.

Teamet kommer att vara här mellan den 22 juli och den 26 juli, fredag till tisdag, och under dom dagarna kommer det att ordnas både vanliga möten, typ söndagsgudstjänst, och även mera avslappnade och gemenskapsbyggande samlingar. Vi kommer att komma ut med mera detaljerad information om tidtabellen för samlingarna och var dom kommer att hållas, men just nu kan ni ta fram kalendern och skriva in de här dagarna.

Teamet från Texas kommer att ha stor beredskap för att betjäna människor på ett brett sätt, så jag rekommenderar verkligen de här dagarna. Ett syfte med deras besök kommer också att vara att bygga relationer mellan oss som kristna bröder och systrar, så det kommer att vara en stark betoning på gemenskapen oss emellan.

Härligt! Underbart att kunna träffa olika människor, och veta att Gud älskar att se oss komma överens och bygga starka och givande relationer till varandra. Ta med vänner och släktingar, bekanta och obekanta! Det kommer att bli inspirerande, uppmuntrande, undervisande och underbara dagar.

www.filadelfia.fi/ungdom

www.shadygrove.org

www.1829youth.com