Vad styr ditt liv?

Styr dina tankar dig?

OLD ARTICLES. Det är lätt att låta ens liv styras av ens egna tankar. Tankar kan leda till illusioner och förvrängning av verkligheten. Å andra sidan kan tankar också föra en framåt och till nya höjder.

Negativa tankar kan leda vem som helst till ett liv med försämrad kvalitet. Att tänka om sig själv att man är rutten, osocial och värdelös gör vanligtvis att man blir rutten, osocial och värdelös, och en ond cirkel tar fart. Att däremot försöka trotsa de negativa tankar man kan tänkas ha är inte lätt men ej heller omöjligt! Börja med något smått och bevisa för dig själv att du kan om du vill!

Ens egna tankar kan också föra ens liv in i situationer som inte är bra för en själv. Det är mänskligt att försöka tänka ut och planera för hur ens liv skall bli. Det är naturligtvis bra att reflektera över sitt liv och sina val, men det är ofta oplanerade händelser som visar sig bli de bästa händelserna i mångas liv. Att ge Gud spelrum i sitt liv är nyckeln till ett bra liv, och att helt överlåta sig till Herren kan föra ditt liv till en helt ny nivå.

Första steget till att leva ett liv i överlåtelse är att umgås med sin skapare. Be och se vad som händer!