Jessicas Id

Allting löser sig, så även i USA

OLD ARTICLES. Tänk att det äntligen blev min tur att skriva ett mail från stora världen! *lycklig* Jag lever ut min dröm som bäst när jag tillbringar 6 veckor på en Rescue Mission i Youngstown, Ohio. (www.rescuemahoningvalley.org)

Jag har länge drömt om att åka till USA och nu blev det äntligen verklighet. Under mitt sista år som diakon/socionomstuderande fick jag möjlighet att utföra en praktikperiod utomlands. Efter mycket sökande (både på internet och med Herren) nappade äntligen ett kristet center for hemlösa i det lilla, kriminella Youngstown.

Nu har jag varit har i fyra veckor och jag stortrivs (det verkar bo en liten amerikan i mig ;o). Gud har varit så god emot mig och problem efter problem bara fixar sig! Jag har lärt mig massor redan och ser fram emot veckorna framöver.

Jag måste nog medge att jag annu har svårt att tro allt jag ser och hör. Livshistorierna är grymma och ingen kan kanna sig riktigt saker har. Det här området är faktiskt så farligt att jag hade totalt utegangsförbud när jag bodde här, på "the Mission", de forsta 10 dagarna. Lyckligtvis "räddade" min handledare mig alltid nu och då, sa jag kom ut i friska luften...

Här är en otrolig familjekänsla - både bland anställda och klienter! Alla är så vänliga och roliga så jag känner mig riktigt hemma här. Sjalvfallet stöter jag på problem dagligen, men... tillsammans med Herren ar allting mojligt!

Greetings!

Miss Jessica