Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 30 maj 2023 kl 20:48Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Linus
 1 400789 3136 1
Linus Mickelsson
Online 10:15 03/03 2011  Modifierad 20:26 09/03 2011

Samuel Eklunds Every Drop är den första låten som ges ut på Mickelsson.net med den nya spelaren. Samuel skriver om låten.

"Every Drop" handlar om att jag tror att Gud vill ta hand om oss. Jag skrev låttexten med tanke på att ses som annorlunda av andra på ett sätt som inte alltid uppfattas som positivt, och med tanken att Gud för att han älskar oss möjligtvis "samlar" eller noterar varje tår vi av olika orsaker gråter. Det finns en hint om just detta i en bok i Bibeln.

Om det finns något som med rätta kan kallas ett "kristet liv" tror jag att det helt enkelt handlar om kärlek, att låta sig älskas av Gud och ge den kärleken man får av honom vidare. Alla är olika och ingen är eller kommer någonsin att bli helt perfekt i sitt sätt att leva sitt liv, kristen eller inte. Många säger exakt hur en kristen borde leva, men inser ofta inte att de själva inte följer alla Bibelns uppmaningar om hur livet levs på det enligt den det bästa sättet.

Jag tror inte att Gud blandar sig i våra liv på ett sätt som kränker vår fria vilja. Jag tror chansen är väldigt stor att han helst av allt vill älska oss till att bli så kärleksfulla som vi kan bli, och samtidigt till att bli så mycket oss själva som det bara går. En sådan Gud vågar jag bjuda in i min vardag. Jag vill att mitt liv ska handla om kärlek, inte regler - jag vill inte leka perfekt eller försöka se ut som att jag har alla svar. Jag vill sträva efter att leva helt övertygad om att Gud är kär i mig. :)

"You keep track of all my sorrows. You have collected all my tears in your bottle. You have recorded each one in your book." Psalm 56:8, New Living Translation (2007)

"And you will know the truth, and the truth will set you free." Joh 8:32, New Living Translation (2007)

Samuel

--
Läs intervjun med Samuel!

Här är Samuels Youtube-kanal:
www.youtube.com/user/samjune9

Samuels sång The Gift på Youtube:
www.youtube.com/watch?v=-M9AxdvAswQ
  • 4:14

    Every Drop

    Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén

Joakim Palmén
10:24 21.3.2011


Fantastiskt att Musiknyheterna nu kommit igång! Vill bara nämna att Janne Sivonen fungerade som inspelare och co producent i Every drop. Även mixningen gjorde vi tillsammans. Den akustiska gitarren som hörs i låten är Jannes, har sina rötter i frälsningsarmen och är ca 100 år gammal!
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén