Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 30 maj 2023 kl 20:36Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Pontus fick återse kär bil
Florida-bilen kände sig som hemma i finska sommarhettan
Linus
 5 59411 1225 1
Linus Mickelsson
Online 22:57 10/06 2021
Sebastian och Pontus
Sebastian tejpade fast tillfälliga nummerplåtar
Pontus säger att bilen inte tar mycket mer än en Volvo i bensin och att det här inte blir hans nya standardställning
Sebastian, Pontus och bilen åker iväg mot Österbotten
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Pontus sprider glädjebudskapet om syndernas förlåtelse genom tron på Jesus på kreativa sätt. Idag fick han hem sin Cadillac från 1996 som bär buskapet "Oroa dig inte, det finns liv efter döden".

Mickelsson.net var med när Pontus och Sebastian löste ut den forna likbilen från Nordsjöhamns tull, nyss inkommen från skepp från Florida. Pontus har känt en stark kallelse i USA, men åtminstone den här sommaren kommer han att satsa på Norden och därför ville han hem sitt uppseendeveckande åk.

Idén att ha en uppseendeväckande bil med ett budskap verkar fungera, en anställd vid tullen var mycket imponerad av bilen och sa att den är imponerande och unik.

När Pontus kört bilen hem till Vasa började han genast på att förbereda för en stiligare tejpning, men baksidan får vara kvar. Han kommer också att ta bort USA och Trump-temat. Pontus vill nämligen att de som ser bilen skall koncentrera sig på det viktigaste budskapet om hoppet om liv efter döden.

Mickelsson.net fick höra att Pontus fått ta emot en del anklagelser för att han använder pengar på bensin och fordon. Trots att bilen är en äkta Cadillac så är priset långt mindre än vad en vanlig reklambil skulle kosta. Bilen är ett sätt att starta viktiga konversationer med människor som inte nödvändigtvis hittar till kyrkbänkarna.


pjb@netikka.fi Back
23:49 10.6.2021
pjb@netikka.fi

Tack Linus för att du hämtade oss från tåget och körde oss till hamnen. Var fint att se dig igen. Bilen kom från en begravningsbyrå i Georgia för ett par år sedan. Vi har använt den i USA och kört fram och tillbaka mellan Florida och Texas. I och med läget och att vi inte kommer oss dit så valde vi att ta hem den i stället för att den skall stå och fara dåligt i solen och fukten. Tack alla Amerikaner och andra som hjälpt till. Tror den kommer att sticka ut. Budskapet blir mindre så att man blir tvungen att se två gånger vad som står på sidan :)
Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén