JILDWI! CREAM!

Tillbaka i Lakeland

ALLMÄNT. Efter att ha vakat i närmare 48 timmar och suttit i olika flygplan är jag äntligen tillbaka i Lakeland, Florida.

Ofta sover jag dåligt innan jag skall resa bort. Speciellt då jag skall ut och flyga. Jag har alltid varit rädd för att flyga och förr brukade jag dämpa min ångest med olika lugnande medel som jag sköljde ner med ren sprit. Ingen bra ide´. Idag är jag fri och jag är inte rädd längre.

Igår 16 juni 2008 lyfte första planet från Runsor International Airport i Vasa. Jag mellanlandade i Helsingfors och lyckades bli av med min mobiltelefon. Ingen fara, dock tråkigt att tappa alla telefonnummer.

Ungefär 18 timmar senare stod jag vid passkontrollen för att ansöka om visum för att slippa in i USA. Mannen såg oroligt på mig och frågade:

- Can you explain those tattoos?

- Well, it they are on my arms sir!

- Have you ever been arrested?

- Yes sir!

- For what have you beed arrested?

- For being drunk sir!

- Have you been into drugs?

- Yes sir!

- What are you doing here?

- It is all about Jesus, you know Jesus Christ?

- Jesus Christ?

- Yes sir, I am going to Lakeland to get some more!

- Oh, I have seen that on TV! People go there and next day they have no cancer anymore! Cool! Welcome to The United States Of America!

Jag hann tänka i banorna att jag inte skulle slippa in ett tag, men jag är bombsäker på att Jesus var med mig. Man skall heller nog inte nämna ordet bomb på ett flygfält i USA.

Min vän David (My American Daddy) var emot mig på flygplatsen och vi åkte via Starbucks direkt till The Sun & Fun Park som nu är platsen för väckelsemötena. Helt megastort tält! Jag har aldrig sett så stort tält förr! Men allt är stort i Amerika:)

Kollade in det som var kvar av kvällens möte. Heather Clark ledde lovsången och stämningen var på topp. Jag kände direkt av atmosfären då jag kom in på området och WOW vilken känsla att igen stå med händerna uppsträckta mot Herren tillsammans med tusentals andra kristna människor. Fick en välkomst bön och välsignelse och BAM BAM BAM så satt jag på golvet och kände mig salig.

Jag träffade många som jag träffade då jag var hit i maj och en person som vi bad för senast som satte i rullstol och var förlamad stod nu upp på sina ben och gick. Halleluja! Prisa Gud!

Jag kommer att skriva lite om vad som sker här i Lakeland här på mickelsson.net i den mån jag har tid. Jag kommer även att göra lite personporträtt på olika intressanta personligheter och Ni kommer att få läsa intressanta vittnesbörd de kommande två veckorna. Deal With It! Jag menade ju Jesus Is Lord, Deal With It!

Pontus

P.S Denna gång skriver jag på svenska här och på engelska på min hemsida. Innehållet kan variera lite beroende på när, var och hur jag skriver:)

http://www.pontusjback.com

Min brode, vän och "American Daddy" David. Be gärna för honom. Han mår betydlig bättre än i maj. En helt annan person. Han skall skriva sin livsbiografi bara vi hittar en dator till honom någonstans. Är det någon som har en överlopps MacBook så säg till! H
Väntar på ett försenat flyg i Miami.
Över Atlanten, vackert var det ovanför molnen.
Flygturen över Atlanten tog 9 timmar och 20 minuter. Jag landade i Miami. En vacker stad med mycket vatten.