Goda nyheter sedan 2002     Torsdag 22 april 2021 kl 21:08Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Fila by Night
Basse, Isak och Jenny
 5 7541 62 9
Edith Sandell
Online 17:10 16/03 2008  Modifierad 23:48 15/08 2010
Jakob
Callis mixrtar med ljudet
Kuddkriig!
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Tillbringa en natt med ett drös härjande killar och några filmer i en öde församlingsvåning? Tja varför inte, det var iallafall vad vi gjorde.

Kanske du inte visste det. Men bland de vanliga härliga människorna som strömmade till förra veckans Worship Night i Filadelfia gömde sig församlingens tonårsgrupp som traditionellt samlas på lördagkvällar. Ja, gömde sig e kanske fel ord, för de belamrade kansliet med packning som kunde ha räckt för en vecka, minst, och belastade det allmänna ljudrummet med träffande iaktagelser. Jep, de kan vara lite högljudda ibland,men ingen fara.

Efter störtskön lovsång predikade Jonathan Witick träffande om att Gud har en plan för varenda en och att man ska våga hålla fast vid sina drömmar. När jag snackade med killarna efteråt verkade åtminstone den senare delen ha fastnat, bra så.

Då de sista eftersläntrarna makat sig hem i god tid efter tolv eller så efter kvällserveringen (som förresten var extra lyxig, tack Barbros cell!) började natten på allvar. För tie killar och två flickor tog det inte mindre än en timme att rigga upp den nyinköpta storskärmen, koppla videokanonmojängen rätt OCH få ljudet att fungera. Fantastiskt altså! Under högljutt prasslande med påsar och lite stoj rullade första filmen igång.

Man ska dock komma ihåg att det var fredag kväll,ja natt, efter en lång tung vecka och att det är helt okej att somna mitt under filmen(erna). Flickorna beslöt sig därför vid femtiden att bädda ut soffan på kansliet och sjunka ihop där. Efteråt fick vi höra att killarna fått tyst på varandra först vid sju efter visst stökande med sovplatser.

Inbrottstjuvarna som väckte oss vid nietiden visade sig vara ingen mindre än Johan, Miko och Ise-Lin som absolut måste kopera nånting exakt då. Men de va helt okej, vi var nästan påväg att vakna ändå. Morgonmålet var också en saga för sig med trötta och övertrötta ungdomar. Innan de små blev hämtade av respektive avochankörare hann vi med ännu mer film. Det inväntade kuddkriget bröt också ut.Eller var de repris? Efteråt kommenterade ungdomsledaren att "vi överlevde ju!". Och det gjorde vi faktiskt.


Edith
13:14 18.3.2008


D e sant, de tänkte ja in ens på men de liknar filmens natt! Ännu en av lärkans helhärliga traditioner.Fast utgånsläget e kanske lite annat :)
O Ricke, du måst ha vari den som härja mest för du e bara sudd på alla bilder! Nästa gång!
Jode
11:33 18.3.2008


nå de e nu int alltfö ofta de händer!..i närpes had vi ju de en gång i veckan, om int 2! =)
Julia
22:22 17.3.2008


Å Jode som beklagar sej över att man aldrig har filmnätter i hesa! :P
Andreas
15:34 17.3.2008


Låter nästan lite som Lärkans "Filmens natt"!
Linus
19:22 16.3.2008


Lucke var helt i skick på sählyn idag, så sömnen gick hem. Liknar han inte komiker-björn?

Fina bilder Edith!

Ricke, så där är det, man ibland måste man ta till desperata metoder för att komma med på bild, t ex sova, mixtra med ljudet ;)
Ricke daman
19:16 16.3.2008


Var sjutton e ja?????
Bettina
18:59 16.3.2008


Lucke e så trött så trött.. :P :)
janne
18:48 16.3.2008


har ni några bra filmtips?
piggi
18:37 16.3.2008


fniss!..låter kul!... :D ..en extra viktig grej...jag har ett likadant dynvar som den på bilden högst upp... :D !!
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén