Goda nyheter sedan 2002     Torsdag 22 april 2021 kl 20:48Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Att lida för sin tro
 0 11975 49 2
Arash
Online 11:22 12/03 2008  Modifierad 17:51 16/08 2010

Allmänt  Följa Jesus i vått och torrt, i ur och skur. Men hur redo skulle jag vara att betala det ultimata priset för min tro?

I ett land som var stängt för evangelium, där regimen satte hård press på de församlingar som ens kunde hålla öppna, där flera kristna tidigare fått betala med sina liv för sin tro - där var Haik Hovsepian verksam som pastor och apostel. 1994 fick han betala det ultimata priset för sin tro. Han led martyrdöden. Nu har hans söner producerat en dokumentärfilm som heter "A cry from Iran".

Och här sitter man i Norden och kan tycka att det är jobbigt att ta sig till kyrkan på söndag morgon. Att se filmen gav mig en tankeställare. De autentiska klippen i filmen, på troende som samlats för att fira underjordisk gudstjänst, hur passionerade de var för sin tro trots det farliga klimatet, det var en verklig eye-opener.

Även fast vi lever i ett samhälle där vi inte är hotade till livet för vår tro, behöver vi som kristna vara redo att lida för evangelium om det skulle behövas. Det är värt sitt pris. Fråga bara alla de trossyskon runtom i världen som lever under förföljelse. Och då måste vi hålla oss nära Jesus varje dag.

"A cry from Iran" har vunnit sex priser på olika filmfestivaler. Se gärna trailer på den berörande filmen youtube.com/watch?v=FeLbYYVINxk


Arash
16:03 28.3.2008


Den går att köpa påhttp://www.christianmovies.com/store1/pr...
Linus
08:05 21.3.2008


Låter bra! Var får man tag på filmen?
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén