Bill Hybels

Ledarseminarium med Bill Hybels

OLD ARTICLES. Kom med på ledarseminarium med Bill Hybels, pastor och föreståndare för Willow Creek Community Church i Chicago, USA

Bill Hybels är välkänd över hela världen, och och har skrivit flere uppskattade böcker. Hans församling, Willow Creek Community Church är en av de största och mest respekterade församlingarna i USA.

Passa på tillfället och kom med och träffa Bill Hybels och lyssna på hans undervisning om betydelsen av ledarskap. Hybels besöker Gamla kyrkan i Helsingfors, Lönnrotsgatan 6, 3.5.2006 klo 10-14. Samtidigt får du information om Internationella ledarskapskonferensen 2006, en ledarkonferens med förstklassig undervisning som ordnas i Helsingfors den 27-28 oktober. Ledarskapskonferensens vision är att alla Kristi efterföljare som har gåvan att leda, vare sig de fungerar i en församling eller i andra sammanhang, skall samlas en gång i året för att utveckla sin förmåga och för att bli uppmuntrade och utrustade att leda.

En ledare ser verkligheten - inte som den är, utan som den skulle kunna vara. Därför slutar en god ledare aldrig upp med att lära sig nytt och växa, utan utvecklar sin ledarskapsgåva genom att skaffa sig ny information och skärpa sin förmåga att leda.

Anmäl dig per telefon eller via e-mail före den 2 maj kl. 12: 0400-687 379, eeva.tervala@svkn.fi