Lär dig berätta om Jesus för hans eget folk

OLD ARTICLES. Längtar du efter att veta hur du kan nå ut till judarna med evangelium? Är du intresserad av strategisk förbön för att inta en stad och evangelisation ledd av den helige Ande? Vill du veta mera om den helige Andes gåvor och teamarbete?

KOM MED PÅ TRÄNINGSLÄGER!!! Betel församlingen står som arrangör för ett riktigt träningsläger den 21-23 april på den vackra lägergården Grantorp invid Pojoviken i Pojo. Än har du chans att anmäla dig tills måndagen den 17 april.

Det kommer att bli tre underbara dagar med teoretisk och praktisk undervisning. Du som deltar kommer senare att få möjlighet att resa på evangelisationsresa till S:t Petersburg och praktisera sådant du lärt dig under träningslägret!

Talare på lägret blir:

- Vladimir & Peirjo Karttunen, pastorsparet för Kirkastusseurakunta i S:t Petersburg

- Maggie Jägerhult, ledare för Operation Lifeline

- Kenneth Witick, pastor i Betelförsamlingen i Karis

- Kauko Laaksamo, ledare för Västra Nylands Israelvänner

Tag med underlakan, dynvar och sovsäck. Vänligen meddela om eventuella matallergier och huruvida du kommer med egen bil.

Du bör vara på plats vid Betel i Karis, Centralgatan 73, fredagen den 21 april kl. 17.15. Därifrån åker vi gemensamt till Grantorp. Lägret avslutas med gudstjänst i Betel söndagen den 23 april kl. 15.

Det kommer att bli tre utmanande, spännande och underbara dagar! Tag chansen och anmäl dig till lägret! Du kan förvandla någons liv!

Anmälan till betel@nic.fi eller Robin Lindberg (044 25 73 419).