Ännu en bild med lite vegetation i bilden

Vem bor i den lilla röda stugan???

ALLMÄNT. En syn som säkert har förbryllat många andra än undertecknad och Sebastian. Frågorna kring stugan är många, men vet någon vem som egentligen bor i den lilla röda stugan med vita knutar.

Redan under vårt förra besök i Sveriges huvudstad Stockholm blev vi förvånade över hur byggnadslov delas ut till höger och vänster medan det hemma i Finland är svårt att få byggnadslov för att bygga ett utedass på ett planerat område.

Den lilla röda stugan som är byggd ovanpå Globen på Södermalm i Stockholm är ett stort mysterium. Myndigheterna vägrar att ge ut uppgifterna på vem som bor i stugan. Någon påstod att det skulle ha varit jultomten som flytt från Korvatunturi i Finland medan en del lär ska ha sett kronprinsessan Victorias förr, förra pojkvän Daniel i närheten av stugan. Kanske det är ett gömställe för paparazzi fotograferna?

Invånarna på Södermalm tycks inte bry sig så mycket om vem som bor i stugan och anser att var och en får bo var de vill.

Från Södermalm ser den ut så här
Så här ser den ut då man kommer från Farsta hållet. Här har Sebastian lyckats fånga en misstänkt husägare uppe på Globen. Är det månne denna person som bor i stugan?
Den röda stugan