Jim Collins

Global Leadership Summit i Helsingfors

ALLMÄNT. Inkommande helg - 27-28 oktober ordnas en unik ledarskapskonferens i Helsingfors: Global Leadership Summit.

Global Leadership Summit ordnas i 160 städer världen över - i år första gången också i Helsingfors. Undervisningen sker via storskärm, textad till svenska och finska - allt annat sker live. Konceptet kan låta märkligt - men det fungerar överallt i världen, och kommer säkert att göra det också i Helsingfors. Av talarna är säkert Bono från U2 den som dragit till sig den största uppmärksamheten - Bono intervjuas av Bill Hybels varvat med unikt material från U2:s världsturneer.

Denna konferens borde vara obligatorisk för alla som arbetar inom kyrkan eller funderar på ifall man vill göra det nån gång. Bill Hybels talar om vikten att vi är tydliga med vårt budskap, och uppmanar ledare att ständigt sträva framåt. Den ledarskapsundervisning som Jim Collins (tidigare på Stanford Business School) och Asish Nanda (Harvard Business School) presenterar borde vara obligatorisk för alla Hankeiter (antagligen är Collins böcker det redan?) och Patrick Lencionis undervisning om teamarbete har relevans för alla - oberoende av vad man jobbar med eller studerar till.

Global Leadership Summit ordnas av Willow Creek Association och styrgruppen i Finland som består av representanter för de flesta kyrkor och samfund i Finland.

Tag chansen och kom med på en unik konferens - priset för studerande är 50 euro, tag kontakt med din församling ifall du behöver understöd :) Anmäl dig på www.willowcreek.fi - det finns ännu platser kvar!

Bono
Bill Hybels