Hela gänget: Anttu, Kitte, Pami, Jenny, Benita, Maria, Emily

En överraskning från Belgien!

ALLMÄNT. Det hände förra fredagen. Jag, Anna och Benita var hemma hos Benita och väntade på Maria, helt ovetande om vad som närmade sig Benitas lägenhet! Sedan hände det. Dörrklockan ringde. Äntligen kommer Maria, vi hade väntat i 45 minuter. Men det hon hämtade med sig, det hade vi aldrig kunnat ana!

Jag stod i köket och tittade på min kycklingsoppa som snurrade i mikron. Benita öppnade ytterdörren. Helt plötsligt skrek alla. Jag hörde Marias röst... men också en annan, en mycket bekant röst. Jag rusade ut till tamburen för att se efter vad som händer och där stod hon, en livslevande Emily aka. Mimmily, EM, Dory, (kära barn har många namn!).

”Men hon skall ju vara i Belgien!”, tänkte jag. Men nej, hon var i Finland igen- vilken underbar överraskning det var att se henne igen. Emily hade kommit på ett kort besök till Finland, från Belgien där hon jobbar för tillfället. För dem som inte känner Emily, kan jag berätta att hon är en livlig, söt, glad, Jesus- älskande göteborgare, som spenderade ett år för Gud i Åbo för ett år sedan. Emily blev en kär vän till många och vi saknar henne mycket.

Emily har åkt till Belgien nu igen. Emily, du är välkommen tillbaka till oss när som helst. We Love you, sister.



Leon, Emily och Armando