Christian

Många artikelskribenter fångade på bild under Action

ALLMÄNT. Under Action samlades både forna legendariska Mickelsson.net-skribenter men också nya ivriga. Här kommer dessutom en kort introduktion av dem som spanades in.

Oskar Kohonen blev snabbt populär tack vare sina logiska och intelligenta artiklar och kommentarer. Oskar är diplomingengör och han har också en bibelskola bakom sig.

Fredi

Globetrotter-evangelisten Fredrik Liukkunen har rapporterat från Turkiet, Afrika, Israel, Norge och många andra ställen. Fredis artiklar är ofta humoristiska eller sen tankeväckare. Christa

Tomas

Tomas Mattson är en fräsch nykomling som delar med sig av sina personliga erfarenheter och tankar. Tomas är inte bara en poet, han är också en filmfantast och han recencerar gärna filmer.

Magnus

Magnus Wikström är en hängiven fotograf och han bidrar t ex i år med bilder från Action 2006. Magnus rapporterade nyligen också från Blindsides konsert.

Christa

Christa Mickelsson är en duktig fotograf och en fantastisk skribent. Hennes produktivitet och uppfinningsrikedom är påtaglig.

Sonja

Sonja Gustafsson är en ambitiös skribent som önskar sig en systemkamera. Sonja har planer på att studera journalistik.

Tofi

Christopher Gull är duktig diktare, som nyligen flyttat hem till Finland igen.

Christian

Christian Rosenlund är skribenten som har förmågan att beakta livet och svepa in det han ser genom sitt tangentbord till överraskade läsare.



Tofi
Sonja
Christa
Magnus och Nikon
Tomas
Fredi samlar skatter i himlen
Oskar är längst till vänster